In perioada 8-15 Aprilie 2018, AUTONOVA a fost reprezentata de catre dl. Dr. Ciprian Dan COSTEA, Vicepresedinte al Consiliului de Administratie, la o serie de evenimente si targuri internationale care au avut loc in Taiwan. Participarea a fost posibila datorita sprijinului primit din partea TAITRA – Consiliul Taiwanez pentru Dezvoltarea Comertului Exterior.

In perioada respectiva, in Taipei au avut loc simultan mai multe targuri: Taipei AMPA – Taipei International Parts & Accessories Show, EV Taiwan – Taiwan International Electric Vehicle Show, AutoTronics Taipei – Taipei International Electronics Show, Taiwan ITS – Taiwan International Intelligent Transportation Show, Motorcycle Taiwan – Taiwan International Motorcycle Industry Show si Taiwan International Car Tuning & Care Show.

In cadrul evenimentului Taipei AMPA, au fost organizate o serie de intalniri bilaterate cu posibili parteneri din Taiwan. AUTONOVA avut o ocazia de a se intalni in mod direct cu conducerea a opt companii multinationale cu capital taiwanez, dornice de extinderea afacerilor in spatiul european.

In cadrul acestor intalniri s-au identificat posibile parteneriate, care sa duca la dezvoltarea activitatii AUTONOVA, alaturi de schimbul de experienta in ceea ce priveste managementul afacerilor in Taiwan, una dintre cele mai dinamice economii din Asia.

Totodata, in data de 12 Aprilie, dl. Dr. Ciprian Dan COSTEA, Vicepresedinte al Consiliului de Administratie a fost invitat sa participle la Intalnirea Managerilor din Taipei, eveniment care a avut loc la Howard Plaza Hotel Taipei. Participarea AUTONOVA la aceasta intalnire a reprezentat un nou prilej de discutii de afaceri si schimb de idei de business in compania unei liste extrem de selecte de participanti, printre care enumeram – fara a ne limita – pe: Presedintele Camerei de Comert Americane din Taiwan – AmCham Taipei, Reprezentantul pentru Taiwan al Biroului de Afaceri Externe al Turciei, Presedintii reprezentantei taiwaneze al unor Camere de Comert din diferite tari asiatice, Directori Generali pe Asia al unor corporatii din Asia, Europa, America de Nord si Australia si Directori Generali al mai multor companii de talie mare din Taiwan. Gazdele evenimentului au fost dl. Keiichi Shimizu – Director General Howard Plaza si dl. CK Leong – Asistent Special al Presedintelui Grupului Howard Plaza. Principalele concluzii ale acestei intalniri sunt conectate la a intelege mediul economic asiatic si viziunea pe care companiile asiatice – in general, si cele taiwaneze – in special, o au in ceea ce priveste dezvoltarea afacerilor si extinderea pe piete externe.

In urma acestei vizite, AUTONOVA reconfirma din nou parcursul privind dezvoltarea si extinderea afacerilor companiei noastre, pe fondul unei economii internationale dinamice, globalizate, in continua modernizare si extindere.

Totodata AUTONOVA multumeste tuturor companiilor si persoanelor care ne-au dat ocazia de a ne intalni si discuta posibile parteneriate, remarcand interesul foarte ridicat pentru incheierea de noi contracte si parteneriate de afaceri.