In perioada 5-8 Mai 2018 in Cascais, Portugalia a avut loc evenimentul Horasis Global Meeting 2018, eveniment la care a participat dl. Ciprian Dan COSTEA, PhD, Vicepresedinte al Consiliului de Administratie al AUTONOVA.

Misiunea Horasis este să adopte viziuni pentru un viitor durabil.

Horasis foloseste istoria sa de neegalat de parteneriat cu corporatiile din pietele emergente pentru a crea o platforma puternica de cooperare intre pietele emergente si cele dezvoltate.

Dl. Ciprian Dan COSTEA, PhD, Vicepresedinte al Consiliului de Administratie al companiei noastre a fost prezent la acest eveniment global, la invitatia dlui. Dr. Frank-Jürgen RICHTER, fondatorul si Presedintele HORASIS.

In cadrul HORASIS Global Meeting 2018 dl. Ciprian Dan COSTEA, PhD, a sustinut un discurs in cadrul panelului: Off-shoring, Re-shoring and Outsourcing, prezentand experienta AUTONOVA in ceea ce priveste externalizarile unor procese si activitati, precum si viziunea despre viitorul operatiunilor de outsourcing in contextul evolutiilor tehnologice extrem de complexe si de rapide care au loc in prezent, avand la baza dezvoltarea noilor tehnologii ultramoderne si a inteligentei artificiale.

Totodata, in cadrul acestei intalniri globale a avut un schimb de idei cu personalitati internationale de prim rang, printre care enumeram fara a ne limita pe: dl. Jose-Manuel Barroso, Presedinte al Goldman Sachs International si fost Presedinte al Cominisi Europene; dl. John D. Negroponte, Vice Presedinte al McLarty Associates Washington DC, diplomat de cariera, fost Secretar de Stat Adjunct al SUA, fost ambasador al SUA in mai multe tari si primul Director al Comunitatii de Informatii al Statelor Unite ale Americii; senatorii americani: Michael Brown (Partidul Democrat) si Steve Waugh (Partidul Republican); dl. Mauricio Prazak, Presedintele Institutului Brazilian Pentru Dezvoltarea Afacerilor Internationale; dl. Isaac Amoako-Mensah, Presedintele grupului de corporatii CAGL Group din Ghana, unul dintre cele mai largi grupuri de afaceri din zona Africii Sub-Sahariene; dl. Bill Wescott, PhD, CEO la BrainOxygen USA; jurnalista de investigatii Wendy Dent, de la The Guardian – USA; dna. Doris Albisser, Vice Presedinte la EurAsia Competence AG Zurich, Elvetia; dl. SHI Wen Jie, Directorul Scolii pentru Studii Internationale de la Universitatea Centrala de Finante si Economie din Beijing, China; dna. Mihaela Ulieru, PhD, Presedinte la Endor Coin Washington DC; dna. Nairouz Bader, CEO al grupului de companii Envision Partnership Dubai, UAE; dl. Said Al Maskery, Director la AlMahfadha Group Oman si dna. Cristina Fonseca, co-fondator Talkdesk Portugalia.

Schimbul de idei cu liderii mondiali prezenti, faciliteaza companiei noastre intelegerea climatului economic global actual si viitor si aduce compania AUTONOVA in prim planul afacerilor internationale prin multiplele contacte care au avut loc in cadrul evenimentului Horasis Global Meeting 2018 cu personalitati de prim rang a economiei, politicii si societatii contemporane.