AUTONOVA doreste sa fie un element activ al comunitatii. Implicarea activa prin diferite actiuni in cadrul comunitatii, are ca scop sprijinirea acesteia pentru dezvoltarea spiritului civic, a culturii, sportului, sistemului de sanatate, sistemului de invatamant, sistemului de protectie sociala, mediului de afaceri.

In acest context, compania deruleaza diverse activitati, respectand intocmai cerintele legale, ca de exemplu:
– sponsorizarea unor asociatii nonprofit sau ONG-uri pentru sprijinirea unor cazuri sociale, pentru achizitia de echipamente medicale utilizate in sistemul de sanatate, pentru organizarea de evenimente culturale, sportive, religioase, educative, civice, etc. care prezinta interes pentru comunitatea locala
– oferirea posibilitatii elevilor si studentilor de a efectua practica sau vizite in companie, cu scopul dezvoltarii profesionale a acestora si a ii atrage pentru angajarea la companie, la finalizarea studiilor
– gazduirea de diverse evenimente, la sediul firmei, pentru incurajarea mediului de afaceri, a atragerii de investitii in zona
– participarea la diverse simpozioane, dezbateri, mese rotunde organizate de autoritatile locale, de organizatii locale de interes public.

Urmarind aceste principii de Responsabilitate Sociala, conducerea AUTONOVA, a fost prezenta la Balul de Caritate al Clubului LIONS Somes Satu Mare ( http://www.lionsclubsatumare.ro/?page_id=1055 ), in cadrul caruia compania noastra a avut calitatea de SPONSOR DIAMOND.

Dintre membrii conducerii AUTONOVA, au participat la balul de caritate: dl. Petre MURESAN – Presedinte al Consiliului de Administratie, dl. Cristian SUTEU – Director General, dna. Rodica BOTA– Director Economic si dl. Ioan HAIDUC – Director de Operatiuni.

In cadrul alocutiunii sustinute pe parcursul acestui eveniment, dl. Cristian SUTEU – Director General al AUTONOVA ( vezi foto ), a subliniat cateva aspecte dintre care remarcam:
– longevitatea firmei Autonova – a fost creata in 1954
– implicarea constanta a firmei in viata comunitatii locale
– diferitele tipuri de demersuri prin care Autonova sprijina comunitatea locala.

Presedintele Consiliului de Administratie al AUTONOVA, dl. Petre MURESAN a punctat implicarea constanta a companiei noastre in activitati caritabile si in sustinerea unor astfel de actiuni nobile, fapt care va fi vizibil si in viitor.

Scopul balului de caritate organizat de catre LIONS Club Somes Satu Mare a fost colectarea de fonduri pentru achizitia unui aparat ECOGRAF DOPPLER LOGIQ V2 utilizat în depistarea mai multor afectiuni medicale printre care si cele oncologice pentru adulti si copii.

Astfel prin calitatea de SPONSOR DIAMOND al acestui bal de caritate ne dovedim implicarea activa in demersurile de Responsabilitate Sociala pentru sustinerea comunitatii in cadrul careia ne desfasuram activitatea.