In ziua de 26 Noiembrie 2021, dl. dr. Ciprian Dan Costea, Vice Presedinte al Consiliului de Administratie al Autonova, a participat la intalnirea Horasis Asia 2021.

Panelul in care a intervenit dl. Vice Presedinte Ciprian Dan Costea a fost: „Liderii de afaceri si teoriile lor in timpuri turbulente”(“Business Leaders and their Theories in Times of Turbulence”).

In cadrul panelului a avut ca si colegi-speakeri personalitati internationale din domeniul afacerior si din politica, lideri globali provenid de pe diferite continente:

– Uwe Michel, vicepreședinte executiv, Allianz Germania;
– Luis Miguel Aboitiz, director, Aboitiz & Co., Filipine;
– Yves Decadt, CEO, BioLingus, Elvetia;
– Nguyen Viet Long, director, Departamentul de Stiinta si Tehnologie, provincia Binh Duong, Vietnam.

Panelul a fost prezidat de catre:

– Annette Nijs, fondator al The China Agenda, Presedinte al Business School Olanda (Business School Netherlands), fost Ministru in Guvernul Olandei pentru Educatie, Cultura si Stiinta si fost membru al Camerei Reprezentantilor din Olanda.

Autonova, ca si o companie cu o activitate intensa, avand in acest moment cel mai mare client compania Makita din Japonia, este onorata sa participe la acest eveniment international si sa exploreze de pe acum evolutiile si oportunittile viitoare ale celui mai mare continent, Asia.