In ziua de 28 Ianuarie, Camera Franceza de Comert, Industrie si Agricultura in Romania a organizat in cadrul evenimentului Matinal Digital o intalnire cu Ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, dl. Claudiu Nasui.

Autonova a participat la acest eveniment de exceptie, in care s-au prezentat principalele linii strategice pe care Ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului le va promova si dezvolta in cadrul acestui an, in vederea sustinerii mediului de afaceri, prin persoana d-lui. Ioan Haiduc, Director General si al d-lui Ciprian Dan Costea, Vicepresedinte al Consiliului de Administratie.

In indeplinirea misiunilor sale, Camera Franceza de Comert, Industrie si Agricultura in Romania promoveaza dialogul cu autoritati publice, fiind astfel un lider angajat in dezvoltarea durabila a persoanelor, intreprinderilor si a Romaniei.

Dl. Ioan Haiduc, Director General, a precizat ca Autonova va urmari si in continuare sa mentina si sa dezvolte indelungata si excelenta relatie pe care o avem cu clientii si furnizorii avand la baza capital francez. Dr. Ciprian Dan Costea a multumit reprezentantilor Camerei Franceze de Comert, Industrie si Agricultura in Romania pentru invitatie si pentru excelenta colaborare care pe care o avem.