Autonova a fost onorata sa participle in calitate de companie membra a Asociatiei Economice Germano-Romane pentru Regiunea de Nord Vest la evenimentul “Business & Local Community” organizat de catre Asociatia Economica Germano-Romana pentru Regiunea de Nord Vest si Asociatia Camera Mestesugarilor.

Aflat la a VI-a editie, evenimentul a fost organizat online in acest an si a dat prilejul intalnirii mediului de afaceri satmarean cu autoritatile publice reprezentate la cel mai inalt nivel.

Printre cei care au adresat mesaje se numara Excelenta Sa Cord Meier-Klodt – Ambasadorul Republicii Federale Germania in Romania, dl. Ralf Krautkramer – Consulul Republicii Federale Germania in Timisoara, dl. Radu Bud – Prefect al Judetului Satu Mare, dl. Pataki Csaba – Presedintele Consiliului Judetean Satu Mare, dl. Iuliu Cadar – Presedinte AEGRNV.

Au mai luat cuvantul reprezentanti ai firmelor participante iar discutia a reliefat necesitatea unei bune colaborari intre mediul de afaceri si autoritati pentru o dezvoltare durabila in beneficiul comunitatii.