In saptamana trecuta, Autonova a participat la delegatia “Industria de prelucrare a metalului si a tablei” organizata de catre AHK Romania in parteneriat cu IHK Rhein-Neckar International, IHK Ulm si IHK Exportakademie, in landul Baden-Württemberg, Germania.

Compania noastra a fost reprezentata la acest eveniment de catre domnii Ciprian-Dan Costea, Ph.D, Vicepresedinte al Consiliului de Administratie si Ioan Haiduc, Director General.

In primele doua zile, la Mannheim am participat la intalniri B2B stabilite in prealabil cu companii germane, eveniment organizat la sediul Camerei de Comert din Mannheim – IHK Rhein-Neckar, iar ulterior am vizitat compania Pepperl+Fuchs Group.
A urmat vizita la Stuttgart, unde am participat la expozitia Blechexpo, organizata la Targul din Stuttgart – Stuttgart Messe, avand intalniri B2B si am realizat o vizita a targului, ocazie cu care am avut posibilitatea dialogului direct cu multiple companii care lucreaza in zona prelucrarii metalelor. Totodata, am vizitat companiile Ultra Tec Innovation si Peter Prinzing GmbH.
In ultimele zile ale delegatiei, am fost la Ulm, unde dupa o vizita la compania ZwickRoel Group, am avut o noua runda de discutii cu companii germane din landul Baden-Württemberg, la sediul Camerei de Comert din Ulm – IHK Ulm.

Delegatia a fost formata din 15 companii din Romania.

Autonova felicita AHK Romania pentru organizarea acestei misiuni economice deosebit de fructuoase si pentru profesionalismul organizarii acestei delegatii!