AUTONOVA a fost reprezentata la finalul lunii Aprilie 2019, de catre dl. Ciprian Dan COSTEA, Viceprsedinte al Consiliului de Administratie, la seria de evenimente prilejuite de organizarea in Taipei a targurilor internationale sub sloganul AMPA Show, care a inclus mai multe evenimente majore: Taipei AMPA – Taipei International Parts & Accessories Show, AutoTronics Taipei, EV Taiwan – Taiwan International Electric Vehicle Show, Taiwan ITS – Taiwan International Intelligent Transportation Show, Motorcycle Taiwan – Taiwan International Motorcycle Industry Show si Taiwan International Car Tuning & Care Show.

Participarea a fost posibila datorita sprijinului primit din partea TAITRA – Consiliul Taiwanez pentru Dezvoltarea Comertului Exterior.
In cadrul evenimentelor, au avut loc intalniri in cadrul sectiunilor dedicate discutiilor B2B cu mai multe companii din Taiwan, pentru identificarea, largirea si imbunatatirea paletei de furnizori a companiei noastre, AUTONOVA fiind interesata de generarea de noi parteneriate cu companii membre TAITRA.

Totodata, in data de 25 Aprilie, dl. Ciprian Dan COSTEA a fost invitat sa participle la Intalnirea Managerilor din Taipei, eveniment care a avut loc la Howard Plaza Hotel Taipei, unde s-au purtat discutii despre mediul economic extrem de dinamic din Asia, cu manageri si membrii din consilii de admninistratie a mai multor companii cu prezenta extinsa in Taiwan, China, Japonia, Filipine, Malaysia, Singapore, Australia.

Un excelent moment a fost reprezentat de intalnirea bilaterala cu dl. Goran Gasparac, Presedinte al Asociatiei de Bussiness Europene din Taiwan, precum si de discutiile purtate cu dl. CK Leong, Reprezentant special al Presedintelui grupului Howard Plaza.

Participarea la aceste evenimente se subscrie politicii de diversificare si extindere a activitatii companiei noastre si reflecta interesul ridicat al AUTONOVA de a incheia noi parteneriate cu posibili furniziori si clienti noi.