In data de 25 Septembrie 2019 odata cu intalnirea Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane cu mediul de afaceri din Nord Vestul Romaniei, a fost anuntata si intrarea AUTONOVA in calitate de membru deplin al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane.

In cadrul evenimentului, dl. Sebastian METZ, Directorul General al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane a felicitat AUTONOVA si conducerea companiei noastre pentru decizia de a deveni membrii.

In cuvantul sau, dl. Sebastian METZ a mentionat deschiderea Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane pentru a promova generarea de noi afaceri intre companii din Romania si companii din Germania iar in acest context, calitatea de membru este benefica oricarei companii care doreste sa se conecteze cu piata Germaniei si cu companii cu capital german.

Dl. Ciprian Dan COSTEA, PhD, Vice Presedinte al Consiliului de Administratie al AUTONOVA a multumit pentru acceptarea companiei noastre in calitate de membru cu drepturi depline al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane si a transmis mesajul Presedintelui Consiliului de Administratie al AUTONOVA, dl. Petre MURESAN si a Directorului General, dl. Cristian SUTEU.

Totodata a oferit diplome de apreciere dlui. Sebastian METZ, Director General al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane, pentru promovarea si sustinerea relatiilor economice dintre Germania si Romania, dlui. Iuliu CADAR, membru al Comitetului Director al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane, pentru sprijinul pentru interconectarea dintre companii din Germania si companii din Romania, precum si dnei. Swantje KORTEMEYER, Director al Sectiei Economice si Comerciale din cadrul Ambasadei Republicii Federale Germania la Bucuresti, pentru sprijinul acordat dezvoltarii relatiilor economice bilaterale intre Romania si Germania.

In final, dl. Ciprian Dan COSTEA, PhD, Vice Presedinte al Consiliului de Administratie al AUTONOVA a punctat ca acest demers este unul natural, prin care doreste sa extinda contactele si parteneriatele pe care AUTONOVA le are cu companii din Germania si cu companii cu capital german.

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania) reprezinta oficial economia Germana in Romania. In calitate de Camera bilaterala si organizatie de membri, ea reprezinta interesele firmelor romanesti si germane, cat si pe cele ale membrilor in fata autoritatilor publice, fiind astfel un actor central in dezvoltarea relatiilor economice romano-germane.